20. joulukuuta 2010

Jouluisia paketteja....

Nyt on tälle vuodellekin piparkakkutalo leivottu :)
Meillä oli koulussa kotitalouden ryhmien välinen kilpailu siitä, kuka tekee parhaat piparkakkutalon ja voittajan äänesti kaikki koulumme oppilaat... Mmm no meidän ryhmämme "Hannun ja Kertun piparkakkutalo" sitten voitti täpärästi ja palkinnoksi saimme hieman joulusuklaata, nams:)






Apua, joulu lähenee lähenemistään ja osa lahjoista on vieläkin tekemättä! Onneksi jotain on kuitenkin valmiina, kuten kuvissa näkyvä Pöllöpussukka ystäväni Mp3-soittimen suojaksi (toivottavasti tuli sopivan kokoinen, silllä silmämääräisesti jouduin tekemään...) Olen myös harrastanut hieman helmiaskartelua ja pujotellut lahjaksi muutaman rannekorun :) Lisäksi mummun pakettin suhahti lämpöiset, neulotut huopatossut ;)

Nyt puikoillan on toiset tossut, vaalean harmaasta (lampaalle tuoksuvasta) huopasesta, jotka menevät rakkaalle äidilleni :) Ja sitten vielä pipo isälle ja yhdet lapaset jajaja.... 8)

Sain myös ommeltua yöpuvun isälleni ja painoin siihen Late Lampaan kuvan, tosin unhodin ottaa siitä kuvan ennen paketointia, joten kuvaa vasta joulun jälkeen... :)

Mutta nyt on kuitenkin tärkeintä nauttia joulun tunnelmasta ja rauhasta, kynttilöistä ja hyvistä ruoista, joululauluista ja huumaavista tuoksuista :) Ja sitten aattona lahjojen antamisesta, voi että se on mukavaa! <3

2 kommenttia:

Kiitos tuhannesti piristyksestä :)