20. lokakuuta 2010

Karuselli





Jipiii sain vihdoinkin valmiiksi ihanan värikkään kolmiohuivini, vaikka valmtusvaiheessa matkaan tulikin pieniä mutkia... Pirteä ja värikäs lanka, karuselli, loppui kesken, eikä sitä löytynyt mistään. Sitä piti sitten metsästää kissojen ja koirien kanssa ympäri kaupunkia, mutta tuloksetta, koska lanka oli viimevuotista tuotantoa.
Lopulta päätin pistää hapsutehtaan pystyyn nojatuoliini ja käytin hapsutukseen kaikenkirjavia jämälankoja. Oikeastaan pidän karusellistani nyt vieläkin enemmän :)

Huivi on siis virkattu (yllätysyllätys) Karusellista ja ohje on jostain oman pään perukoilta :)

Pitäisi vielä neuloa karusellille kaveriksi pipo, sillä vanha hajosi viime talvena. Langatkin odottavat jo keskeneräisten töiden korissa neulojaansa!

Ps. Kaikki vaan mukaan luovaan leikkiin :) Olisi mukavaa päästä näpertelemään...

4 kommenttia:

  1. kylläpä nätisti asettuu kaulaan! :) ihan ehottomasti nuo tupsut on paremmat, sanon minä. minä onnistuin vime vuonna ihan sattumalta löytämään viimesen kerän tuota saman väristä sirkusta kaupan alelaarista. se oli kyllä ihan mukavaa ja liukasta kutoa, ja kerästä sai sopivasti yhen pipon. mulla olisi yksi valmis huivi kuvattavana, mutta kun se on niiiin vaikeaa. sukkia on paljo helpompi kuvata! :D

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos! <3 Itse pidin langasta todella paljon, sopi hyvin tarkoitukseeni :)
    On muuten totta, oli hirveän vaikea keksiä, miten tuon huivin saisi kuvattua edustavasti ;)

    VastaaPoista
  3. Ihana huivi! Kelpais mullekin :)

    VastaaPoista

Kiitos tuhannesti piristyksestä :)