13. lokakuuta 2010

Uudet pehmoiset ystäväni




Olin sunnuntaina Oulun käsityömessuilla eräässä kojussa työntekijänä, sillä olemme ystäväni kanssa eräässä ristipistokaupassa tetissä ;) Välillä saimme toki hieman kierrellä ja mukaani tarttui muutama ihastuttava ostos.
Yhdessä hyllyssä näin nappisilmäisen, pehmeäturkkisen karhun, joka tapitti minua suklaasilmillään niin, etten raskinut jättää häntä yksinään hyllyyn. Niinpä sain ystäväkseni suloisen nallekarhun <3
Ostin myös kerän syksyn väreissä loistavaa lankaa, josta mahdollisesti valmistuu tässä ruskan edetessä toiset kämmekkäät :)

Alemmassa kuvassa on vastavalmistunut neulomukseni, ihkaensimmäiset kämmekkääni! Ohje on sekoitus vähän sitä sun tätä ja lankana käytin (aiheeseen sopivasti) nallea :)


PS. Muokkailin hieman blogin ulkoasua, millaisia tunteita se herättää? Itse rakastan noita värejä ja nuotio tuo mieleen monet tunnelmalliset hetket (;

2 kommenttia:

  1. heippa! hienoa, sinäkin laitoit blogin pystyyn. kiva päästä tutustumaan sinnekin suuntaan! tervetuloa bloggailemaan ja muista olla varovainen -tämä vie mukanaan. ;) olikos sulla ihan ohje noihin kämmekkäisiin (tai räpikkäisiin niin ku minä oon oppinu)? muistan tehneeni aikoja sitte muutamat, ja voi vitsit noitten sormen reikien kanssa sai olla ihmeissään!

    VastaaPoista
  2. Hui pitääkin olla varuillaan!
    Itsellenikin räpikkäät on tuttu sana, mutta ei noista nyt tiedä ovatko ne sormikkaat, räpikkäät, kämmekkäät vai mitkä :)

    Itseasiassa tein vähän sekaisin kolmella eri ohjeella ja jotain keksin omasta päästäkin (:
    Sormireijät oli aluksi melkoinen pähkinä purtavaksi, mutta kyllä noista nyt tuli ihan käyttökelpoiset... :)

    VastaaPoista

Kiitos tuhannesti piristyksestä :)