9. marraskuuta 2010

Adventtikalenterit :)




Jippii! Ihanat ja perinteiset partiolaisten adventtikalenterit ovat taas täällä! Voit ostaa omasi ovelta ovelle kierteleviltä partiolaisilta. Näin tuet suomalaista ja oman paikkakuntasi partiotoimintaa :)
Itselleni adventtikalenteri on perinne, ja tärkeä osa joulukuuta! Tietenkin osansa on myös sillä, että olen itse partiolainen ja kiertelen myymässä, joten on mukavaa, kun ihmiset kannattavat toimintaamme ;)

Samaa aihetta jatkaakseni, aloitin viime viikolla kiireesti neulomaan lapasia myyjäisiin, joissa keräämme rahaa tulevaa suurleiriä, jamboreeta varten :) Tietenkin, kun jotain pitää saada nopeasti valmiiksi, onnistuin neulomaan kaksi vasemman käden lapasta! Onneksi minulla on vielä tämä viikko aikaa kutoa vasureille kaverit :) Tuo mustikka -lanka (muistaakseni) on aivan ihanaa! Aluksi värit eivät oikein miellyttäneet silmää, muttamuutaman raitakerroksen jälkeen olin aivan rakastunut! Kannattaa kokeilla! ;)

Oletko jo hankkinut itsellesi joulu- tai adventtikalenterin? :)

4 kommenttia:

  1. Kiitos hirmuisesti ihanasta paketista! Sainkin jo aikaa kuolaamani sydänheijastimen ja rannekoru oli juuri sopivan värinen, TYKKÄSIN! Kiitos kiitos kovin! : )

    VastaaPoista
  2. Kiitos visiitistä ja kommentista blogiini! Tulin heti vastavierailulle. :) Monipuolinen kädentaitojan harrastajahan täältä löytyikin. Monia ihania töitä! Ja mustikkalapasista tulee varmaan kauniit, kunhan teet vasureille paritkin vielä. ;D Minulla on itsellä sukat Mustikasta ja tykkään niiden väreistä.

    VastaaPoista
  3. Voi että :) Kiitoksia tosi paljon! :)

    VastaaPoista

Kiitos tuhannesti piristyksestä :)