19. marraskuuta 2010

Kaikkea kivaa :)

Sain tässä eräänä päivänä ihanaa postia Pirenalta! Voitin nimittäin arpajaisissa ja sain palkinnoksi U-PE-AT vanttuut! Aivan ihanan lämpöiset ja kivan värisetkin vielä! :)  Ja taidokkaasti tehty! Tuhannesti kiitoksia!

Sitten olen myös saanut valmiiksi jotain lapaskuuhun, nimittäin huovutetut Kettu-lapaset! :) Nämä menevät ystävälle joululahjaksi :) Toivomus oli, että uudet huopaset vanhojen ja rikkinäisten tilalle. Pitihän minun nyt sitten kehitellä jotain kivaa ja erikoista kettufriikille, joten kirjailin päälle ketun kuvan, silmäksi ompelin napin ja toiseen lapaseen yksinkertaisesti tekstin "kettu" :) Toivottavasti ovat mieleiset :)

Toinen ystäväni saa joululahjaksi musta-harmaaraidalliset lapaset, joista toinen on jo valmiina, sekä tällaisen sydänheijastimen. Tälläkertaa se on tehty ompelemalla; sisällä siksakakkauksella vahvistettua kaksinkertaista farkkukangasta, päällä ruskeaa fleece-kangasta ja lopuksi ompelin pinnalle vielä tuota heijastinkangasta. Toivottavasti sille on käyttöä! <3

2 kommenttia:

  1. Ole hyvä vaan ja mukava jos tykkäsit. Sinä olet itsekin niin taitava tekijä nuoreksi tytöksi, että mihin vielä pääsetkään kun ikää karttuu.

    VastaaPoista

Kiitos tuhannesti piristyksestä :)