1. marraskuuta 2010

Pimeän ja kylmän pelastus!






Kerkesin onneksi saada tämän piposeni valmiiksi eilen illalla ennen lapaskuun alkua. :) Nyt voikin sitten alkaa oikein kunnolla lapastelemaan. Tavoitteenani on saada valmiiksi yhdet lapaset myyjäisiin, muutama pari pukinkonttiin ja jos vain aikaa on, uudet lapaset tai kämmekkäät itselleni :) Haaveilen hieman ihanista ja valloittavan suloisista Totorolapasista! (Se on muuten yksi parhaista elokuvista!)

Ylemmissä kuvissa on siis ihanainen myssyni. Lankana Novitan piristävää väriterapiaa antava Ticotico ja malli tietysti omasta päästä :) Tykkään kutoa ohueshkosta langasta, joten lanka oli niin väreiltään kuin paksuudeltaankin täydellinen valinta! Pipo on kuvattu hieman oudoissa olosuhteissa, sillä en onnistunut saamaan kuvaushetkellä kenenkään päätä malliksi, siksi ujutinkin pipon yölamppuuni ( :P ), jotta myssymäinen malli näkysi paremmin :)

Keskimmäisessä kuvassa on aivan IHASTUTTAVA "yllätys" kuusivuotiaalta serkultani :) Heidän perheensä tuli viikonlopuksi kylään, joten reipas ja taiteellinen serkkutyttöseni oli piirrustellut minulle kolmekin "yllätystä". Ihastuin kuitenkin eniten tähän ja halusin heti ruveta käyttämään tätä kirjanmerkkinä :) Kiitos Jenni, osaat olla tosi ihana! :)

Alimmissa kuvissa esiintyykin sitten tarpeellisia ja näin pimeällä säällä erittäin tärkeitä heijastimia. Näitä on edelleenkin tosi kivaa värkätä sekä huovuttaa ja varsinkin nyt, kun opin tuon isoäidinneliön, se on entistä mukavampaa! :) Erityisen kivaa on, koska heijastelussa on vain mielikuvitus rajana! Ihanaa ja super luovaa, kun voi yhdistää kaikenlaisia värejä, kuvia ja tekniikoita (:

4 kommenttia:

  1. hieno pipo! riittikö kerä vai tarviko kaks? mulla kun on ruskea ja sininen kerä ticoticoa enkä ole keksinyt käyttöä.. ja voihan vitsi, nuo virkatut heijastinjutskat! oon melkein samanlaisia suunnitellu varmaan pari kuukautta, mutta en oo saanu tehtyä vielä! :) ne kun on jo tosi tarpeen, niin pimeää ompi iltaisin.

    VastaaPoista
  2. Riittipä hyvinkin, sillä tuohon pipoon meni ehkä noin puolet yhdestä ticotico -kerästä, korkeintaan 2/3 ! :)

    Ja heijastin, halpa henkivakuutus, on niin tärkeä pimeällä! (Lisäksi nuo ovat kivoja pikkupuuhasteltavia!) Eli värkkäämään vaan! (:

    VastaaPoista
  3. Mielettömän kiva pipo! Ja olen ihastunut nuihin huovutettuihin sydänheijastimisiin.. Innostuisikohan tuota itsekin moisia tekemään..Kun vain ensin saisi hankittua tarvikkeet.. : )

    VastaaPoista
  4. Oi kiitos! :) Joo ostoksille vaan ja värkkäämään, ovat niin kivoja! :)

    VastaaPoista

Kiitos tuhannesti piristyksestä :)